Nagrada VAM – Vesna Andrijević Matovac

Odlukom Upravnog odbora Udruge, 2011. godine, osnovana je Nagrada Vesna Andrijević Matovac (Nagrada VAM), u spomen na jednu od osnivačica i prvu predsjednicu Udruge. Nagrada se dodjeljuje u spomen na jednu od osnivačica i prvu predsjednicu udruge doc.dr.sc. Vesnu Andrijević Matovac.

…

Nagrada VAM  dodjeljuje se jednoj osobi, državljanki/državljanu Republike Hrvatske koja je tijekom protekle godine svojim osobnim djelovanjem značajno pridonijela afirmaciji borbe protiv raka dojke u svojoj zajednici, afirmaciji prevencije ove zloćudne bolesti ili podizanju kvalitete života žena oboljelih od raka dojke u svojoj zajednici. Nagradom se naglašava važnost osobnog i pojedinačnog doprinosa kroz pomaganje ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima, te kroz podizanje svijesti o važnosti borbe protiv raka dojke u javnosti.

Centar za psihološku pomoć

Programe provode neposredno zaposlenici i vanjski suradnici terapeuti. Podijeljeni su na psihološke tretmane, savjetovališta, edukacijsko-terapijske radionice i interaktivna predavanja, specijalizirane programe za oboljele i program domaćinstva – smještaj za žene u Centru.

Pročitaj više »